Pagina's

dinsdag 10 november 2015

Ben jij nieuw hier?

Nieuw is niet het goede woord. Hernieuwd misschien. Ik ben maar gestopt met tellen. Dit is namelijk blog nummer zoveel. Ik stop nogal eens met bloggen. Begin opnieuw. Heb geen zin meer. Het kriebelt weer om te beginnen. Ik heb geen tijd meer. Alle events zijn in Amsterdam (oké, heus niet altijd, maar veel wel) en daar woonde ik niet in de buurt. Leuke bloggers ontmoeten is ook vaak niet naast de deur. Ik stop maar weer. Volgens mij zijn we nu weer een half jaar verder na de laatste keer dat ik stopte met bloggen. Veel veranderd ook. Ik ben verhuisd. Alleen (met mijn poekies!). Ik woon niet meer in Brabant (snik, maar ook weer niet). Maar wel dichterbij Utrecht en Amsterdam. Leuk!!!

Wat brengt me nu weer tot bloggen dan? De tijd die ik voorheen kwijt was met woon-werkverkeer (negentig kilometer enkeltje!) heb ik nu gewoon over. Heerlijk. Dat vul ik nu vooral met af en toe eens een doos uitpakken. Ontdekken wat ik een tijdje terug ook alweer ingepakt had. Je kunt je misschien mijn jubeljuichje wel voorstellen toen ik een grote box tegen kwam met "pas op... erg breekbaar! Yankee Candles". Alle kaarsen zijn heel aangekomen, oh yeah! 
Minder blij word ik een beetje van het feit dat ik nu wat creatiever met mijn ruimte om moet gaan. Ik heb geen kastenkamer meer waar ik mijn schoenen/shawls/tassen lekker overzichtelijk uit kan stallen. Ik ben blij met mijn appartement, begrijp me niet verkeerd, maar ik moet er wel aan wennen dat ik selectiever moet zijn met spullen bewaren. Draag ik dit nog wel?

Ik mis het leuke contact wat ik overhield aan bloggen. Of ik dagelijks post? Geen idee, ga ik niet beloven ook.

We zien wel.