Pagina's

zaterdag 28 november 2015

Snapchat, snappie?

Ik ben officieel bezweken.
Een paar maanden geleden, dacht ik "Hey, wat tof, een nieuwe app". Ik ben dan ook niet te flauw en download deze meteen om uit te proberen. Ik hou van nieuwe apps. Leuk om uit te proberen en hey, wie houdt er nou niet van social media tegenwoordig? Iedereen wil stiekem wel overal van op de hoogte zijn. Toegegeven, de één wat meer dan de ander. Ik hoef ook echt niet te weten dat je hond loops is of dat je ontzettend aan de race bent van je super hippe maaltijd die je gezien hebt op DE foodblog die iedereen echt MOET volgen. Dus...

Snapchat dus.
Zoals ik al zei, ik had al eens een poging gedaan. Ik snapte er geen moer van. Van pure schaamte en gevoel van "shit jongens, ik word hier te oud voor!?" (Ja, dat heb je wel eens als je de 25 voorbij bent en de big 3-0 wel erg dichtbij komt) verwijderde ik de app weer. Ik lees wel eens blogjes, vooral die van Lonneke (Bringing Happiness) we go way back you know. Van haar wil ik nog wel eens wat aannemen, haha. Lonneke schreef precies wat ik dacht over Snapchat en ik probeerde het maar weer eens. And now I'm hooked.. so thanks for that!

Als je dan een beetje het idee hebt dat je het snapt (haha, ik moest ineens heel hard lachen, comment als je hem ook 'snapt')... Dan wil je ook leuke 'snappers' (is dat een woord?) of 'snapchatters' gaan volgen. Mensen die regelmatig een leuke foto of filmpje toevoegen aan hun 'verhaal'.

Ik ben zelfs op Google gaan zoeken naar wie te volgen. Weet ik veel wie er op Snapchat zit en dan ook nog eens leuke content plaatsen!

Er zijn verschillende bloggers die uitgelegd hebben hoe het werkt. Zo simpel, dat zelfs ik het begreep ;).

Hoe werkt Snapchat?
Snapchat voor dummies
Leuke dingen doen op Snapchat: tips & tricks